Stiftere

Composing A/S er stiftet af Alexandra Krautwald i 2007. Selskabet ejes i dag af Alexandra Krautwald og Mettelene Jellingaard.

Alexandra Krautwald har 25 års erfaring i strategiimplementering, Performance Management og lederudvikling. I dag er hun personlig forretningsrådgiver for en lange række top- og mellemledere i dansk erhvervsliv. Hun er uddannet indenfor kommunikation, psykologi og ledelse og er forfatter til bogen ”Strategiimplementering”, der udkom i 2013 på L&R Business. Hun skriver artikler og indlæg i Børsens Ledelseshåndbøger, samt er fast blogger på Børsen.dk, hvor hun deler tanker og erfaring indenfor forretningsudvikling, ledelse og optimering af lønsomhed.

Mobil:           +45 40 61 11 00
Mail:              akr@composing.dk
LinkedIn       LinkedIn
Twitter          Twitter

Mettelene Jellinggaard har arbejdet med adfærdsledelse og service Management i de sidste 25 år. Hun er uddannet og certificeret indenfor Behavioral Economics fra Coursera /Duke University/Prof. Dan Ariely, og er en af de mest fremtrædende adfærds- og erhvervsfremtidsforskere herhjemme. Hun skriver artikler til Børsens Ledelseshåndbøger og har undervist ledere på alle niveauer gennem sit virke som konsulent.

Mobil:           +45 53 81 82 80
Mail:              mje@composing.dk
LinkedIn       LinkedIn
Twitter          Twitter
Blog:             mettelene.wordpress.com 

Composing engagerer udvalgte seniorkonsulenter, der professionelt og modigt løser vore kunders udfordrende opgaver.

Mettelene og Alexandra

Mettelene Jellinggaard og Alexandra Krautwald